Bankiety - Konferencje

Przykładowa oferta

Specjalizujemy się w organizacji bankietów. Przygotowujemy menu zarówno tradycyjne, regionalne potrawy Polskie, jak i kuchnie świata. Wszystkie nasze potrawy przygotowane są    z wyselekcjonowanych, wysokiej jakości produktów. Szef naszej kuchni stale pracuje nad wzbogaceniem naszej oferty.
    Realizując zlecenia naszych gości i klientów każdorazowo opracowujemy, dopasowując do miejsca i charakteru bankietu, koncepcje aranżacje stołów, menu i obsługę.

Poniżej przedstawiamy przykładowe menu.

Bufet z daniami na gorąco:
  • Fileciki z kurczaka w sosie z zielonego pieprzu
  • Roladki z Soli ze szpinakiem i sosem serowym
  • Pierogi ruskie kraszone cebulką
  • Ziemniaki zapiekane z boczkiem i cebulką
  • Ryż z warzywami
  • Bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem
  • Kompot, sok owocowy

Bufet z daniami na zimno:
  • Sałatka Grecka z serem feta i oliwkami
  • Surówka z kapusty pekińskiej z winnym sosem ogrodowym
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem z warzywami
  • deska wędlin i serów
  • babeczki z musem z szynki
  • jajka faszerowane
Stół z napojami i deserami:
  • Kawa lub herbata, mleczko, cukier, cytryny
  • Soki owocowe, woda mineralna, napoje gazowane
  • Mini babeczki z budyniem i owocami
  • Mini sernik z czekoladą
  • Miks ciasteczek kruchych
  • Owoce filetowane

  • Szczegóły pod nr. tel. 516 077 117 lub 17 250 25 00


Hotel Horyzont, Podkarpacka 54, 35-083 Rzeszów, tel./fax (017) 873 17 27
Realizacja: www.frogsoft.pl